5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu pozisyon denetçi edilmelidir. 

Bu dizge çoklukla ivedi bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geçmiş çekilebilmesini esenlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + posta seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın baplarının üretim amacı isim sağlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı kucakin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Güzel Mir ve ekibine teşekkürler.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nezaketli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı muhtevain sac sözınlığı 1.0 mm veya daha ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel yangın kapısı çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bu kapılar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page